Lutten Life

27 juni 2020

Tegen de tijd dat dit gelezen wordt is de eerste activiteit van de winst van Lutten Life geweest. De Buurtkamer heeft samen met de 55+ers een middag gehad in het Dorpshuis, deze werd goed bezocht door beide groepen. Er was een meneer met een husky die uitleg en informatie gaf over zijn hond. Na de tijd was er een stamppotmaaltijd bereid door Jan en Gé Bouwhuis. Jan en Gé, super bedankt hiervoor! Ook het tweede traject staat klaar om gerealiseerd te worden. Momenteel liggen de passets nog op school en wordt er door de kinderen gepast. De juiste maten worden voor de vakantie doorgegeven en wij geven dit weer door aan de drukker. We hopen na de vakantie de grote uitreiking van de shirts en broekjes te hebben. We gaan er dan een groot feest van maken!

Nu naar Lutten Life. We zijn nog steeds op zoek naar onze laatste band. Tussen 20.00 en 21.00 uur het foute uur. Dus een band, geen dj! Van Vengaboys tot Scooter en van Nena met haar 99 luchtballonnen tot de Wannabee’s van de Spice Girls. Alles is geoorloofd zolang het maar knetter fout is! Weet jij zo’n band of zit jezelf in zo’n band, neem dan contact met ons op via onze Facebookpagina of via luttenlife@luttenleeft.nl

Ook zal de sponsoringronde er weer aankomen. Zonder sponsoren kan dit evenement voor ons geen doorgang vinden. Sponsoren geven ons de (financiële) ruimte om:

  • geen entree te vragen waardoor het makkelijker toegankelijk is voor het hele gezin.
  • een gratis kinderactiviteit met alles erop en eraan neer te zetten.
  • het drinken betaalbaar te houden.
  • leuke bands te boeken.

leder jaar zijn we hen ook zeer dankbaar hiervoor. Ook dit jaar hebben we jullie wel weer nodig! De mail komt eraan of heb je reeds ontvangen, mits je in de ondernemersclub van Lutten zit. Krijg je geen mail hierover neem dan gerust contact op met ons via luttenlife@luttenleeft.nl

Iedere editie van het Lutter-Journaal zouden we bands aan jullie gaan voorstellen. De eerste twee hebben we gehad. De derde band van Lutten Life speelt van 17.00 tot 18.00 uur en heet Black Fenix. Dit is een nieuwe band, ontstaan uit de band Ambush. Een band met een frontvrouw met een heerlijke stem. De vierde band wordt the Cowpokes. Deze band speelt van 18.00 tot 19.00 uur en heeft al meerdere grote podiums bestegen waaronder het podium van Hollands Got Talent. Gelukkig dat Paul de Leeuw geen verstand had van goede muziek en ze daardoor betaalbaar blijven voor Lutten Life. Maar ook mensen in Sliedrecht, Zwolle, Arnhem en op Texel hebben al kennis mogen maken met deze heerlijke bluegrass band. Zeker de moeite waard om op te zoeken op Facebook en You Tube.