Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lutten Bouwt

Bron de Toren 02-05-2019: Woningen op terrein voormalige gymzaal

Er is nog geen definitief nieuws te melden over bouwen in Lutten. Wel hebben wij ook hier een tweede gesprek gehad met wethouder Jan ten Kate als woordvoerder van wethouder Martijn Breukelman door diens onverwachte afwezigheid helaas. Hier zijn de drempels en mogelijkheden besproken voor de kavel aan de Goudenregenstraat en uiteindelijk voorgelegd bij de wethouder die nu mag reageren. Het doel is om vanuit een maatschappelijk oogpunt te zorgen dat bouwen en wonen in Lutten gewoon mogelijk moet zijn. Het bouwen van een nieuwe woning is natuurlijk fors gestegen de laatste twee jaar en daar willen wij proberen het aantrekkelijk te maken om te bouwen in Lutten door goede afspraken te maken met de gemeente over de locatie Goudenregenstraat.

De verwachting van het bestuur is dat er na de vakantieperiode toch wel een concreet voorstel moet liggen waarmee een informatieavond georganiseerd moet kunnen worden.

Blijft U als eventueel geïnteresseerde gewoon aanmelden via; luttenbouwt@luttenleeft.nl