Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lutten Helpt

Poster

Invulformulier

Weet ons te vinden en durf te vragen als je hulp nodig hebt!! Blijf niet in het donker zitten als de lamp stuk is en je hem niet zelf kunt vervangen! We hebben nu Lutten Helpt, de vrijwilligersbank van Lutten! We hebben nu ongeveer 35 mensen die zich hebben aangemeld voor diverse werkzaamheden. Dit hebben we allemaal in een overzichtelijk bestand samengevoegd. We kunnen nu als er een vraag is voor hulp, heel snel iemand vragen om een ander voort te helpen. De eerste hulpvragen zijn afgehandeld.

Aarzel niet om te bellen als je het zelf even niet kan of als je even niet weet hoe je iets moet doen. Daar is Lutten Helpt voor! Bovendien worden alle hulpvragen vertrouwelijk behandeld en we zullen kijken naar een snelle en goede oplossing voor jouw hulpvraag of probleem of het nu gaat om een lampje vervangen of een administratief iets.

In april gaan we alle mensen, die zich hebben aangemeld als vrijwilliger, uitnodigen in het Dorpshuis voor een informatieavond over Lutten Helpt. De uitnodiging volgt nog.

Ook kun je jezelf nog steeds opgeven om vrijwilliger te worden bij Lutten Helpt, stuur dan een mail of bel naar Lutten Helpt.

Het telefoonnummer en het mailadres van Lutten Helpt komt maandelijks in het Lutter-Journaal te staan. Durf te vragen als het nodig is!