Vlag

Heel (Oud)Lutten en Keiendorp vlagt

Onder dit motto willen we jullie inspireren om een ontwerp voor een hele originele vlag voor (Oud)Lutten en Keiendorp te ontwerpen. In navolging van de Achterhoekers en ook de bewoners uit de dorpen Alteveer en Kerkenveld willen we als gemeenschap onze eigen vlag laten maken.

Omdat het aantal versierde straten bij het 5-jarig jubileum de laatste tijd terugloopt (uiteraard gaat iedereen er volgend jaar voor, om met het thema “Landen”, een mooie versierde straat te krijgen!) leek het ons een goed idee om -niet alleen voor de feestweek-  een vlag te hebben speciaal voor onze gemeenschap. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar creativiteit te gebruiken en een ontwerp te maken voor een vlag die typisch is voor (Oud)Lutten en Keiendorp.

Hoewel het ontwerp helemaal vrij is hebben wij de volgende restricties:

Geen jaartallen

Geen teksten

Verder zijn jullie helemaal vrij in jullie creativiteit. Wel zouden we het leuk vinden als echte kenmerken van zowel Lutten, Oud-Lutten en Keiendorp geïntegreerd in bijvoorbeeld een afbeelding verwerkt worden maar ook dit laten we graag aan jullie over. Uit alle ontwerpen zal een vakkundige jury de keuze maken welk ontwerp het gaat worden en waarna we de vlag zullen laten fabriceren.

Daarna is het de bedoeling dat door middel van intekenlijsten iedereen een vlag kan bestellen waarbij wij denken aan vlaggen voor een ‘normale’ vlaggenstok maar ook aan vlaggen speciaal voor de grote vlaggenmasten zoals bij het Dorpshuis maar wellicht ook bij u in de tuin. Om de prijs van de vlaggen zo laag mogelijk te houden proberen wij sponsors te vinden die een bijdrage willen doen om onze gemeenschap (alweer!) op de kaart te zetten.

Dan nog even over de vlag en het ontwerpen zelf:

Het wordt een ‘echte’ vlag dus geen wimpel, beachflag, banier of iets dergelijks.

Houdt rekening met lengte en breedte. De lengte is meestal 1 ½ maal de breedte

Geef duidelijk de kleuren aan of kleur het ontwerp in

Het ontwerp graag op A4 formaat inleveren via mail naar het speciale emailadres

Voor het geval u niet beschikt over een computer en toch een ontwerp wilt inleveren: bel met 0523-681831 en wij komen uw ontwerp ophalen

Inleveren uiterlijk 15 januari 2020 maar liefst eerder

Laat zien dat heel (Oud)Lutten en Keiendorp leeft en maak het mooiste ontwerp voor ‘onze’ vlag.

De winnaar krijgt de 1e vlag, mag als 1e de vlag hijsen en krijgt eeuwige roem.

Met vriendelijke groet,

Alle bestuursleden en vrijwilligers

Lutten Leeft

Met vriendelijke groet,

Alle bestuursleden en vrijwilligers

Lutten Leeft