Bedrijvenfietstocht

Published by Lutten Leeft on

Na een pauze van twee jaar heeft Plaatselijk Belang Lutten Leeft weer een Bedrijvenfietstocht georganiseerd, en wel op vrijdag 1 juli. Een unieke gelegenheid om eens een kijkje te nemen achter de schermen van een aantal bedrijven in en rond Lutten.

We starten vanaf 17.30 uur bij ‘t Olde Schoeltie, daar staat de koffie klaar.
Als eerste bezoeken we Odink Buitenleven en Timmerwerken op een unieke locatie verscholen in ‘t groen. Luc Odink maakt prachtige veranda’s en tuinhuizen. Daarna gaan we naar de kalver-en vleesveehouderij van de fam. Mulder. We mogen op de fiets door de stal en we mogen proeven van het vlees dat ze verkopen in een automaat. Die automaat staat aan de Keienweg, ook die kunnen we bezichtigen. Een eindje verderop is het voedselbos van Caroline van Rhijn. Caroline zal ons van alles vertellen over het reilen en zeilen van zo ‘n voedselbos en weer kunnen we proeven. We vervolgen onze weg via de nieuw te bouwen wijk, het parkje, langs de begraafplaats en ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van De Laatste Eer kunt u eventueel een kijkje nemen in de aula. Als laatste bezoeken we Karins-kruiden bij liet Haantje. Karin vertelt over haar uit de hand gelopen hobby en weer mogen we proeven, ruiken of voelen. We eindigen in ‘t Olde Schoeltie met muziek, heerlijke hapjes van een Oud-Luttenaar en iets te drinken.

Al met al een interessante fietstocht en nu maar hopen op mooi weer. De deelname is gratis maar omdat er bij ieder bedrijf iets aangeboden wordt, wel eerst even opgeven bij:

GJ. Passies, 06-40380405,
G. Lamberink, 06-45202321,
H. Veldhoen, 06-51593808,

Categories: